VSMK Stödförening
VSMK Stödförening

Stötta Västerås Stadsmusikkår

VSMK Stödförening
VSMK Stödförening

Stötta Västerås Stadsmusikkår

previous arrow
next arrow

Hur kan jag stötta Västerås Stadsmusikkår?

Stödföreningen för Västerås Stadsmusikkår har funnits ända sedan musikkåren bildades, och hade sitt första verksamhetsår 1990. På tre år växte föreningen från 40 till 200 medlemmar. Hela tiden har Stödföreningens syfte varit att hjälpa till kring konserterna och ge bidrag för bl.a. inköp av uniformer, instrument, resor och social samvaro.

Genom att bli medlem i Stödföreningen får Du rabatt på biljetter till de konserter som arrangeras av Västerås Stadsmusikkår, samt att du får årliga utskick om verksamheten och kommande framträdanden. Dessutom innebär medlemskapet ett bra sätt att stödja Stadsmusikkårens verksamhet och utveckling samt att främja blåsorkestern/musikkåren som ensembleform i Västerås.

Medlemsavgiften fastställs årsvis, och ligger för 2021 på 100 kr per person eller 160 kr för en familj om två vuxna. Om du önskar att få en påminnelse om kommande verksamhetsår innan du löser medlemskap, går det bra att kontakta oss enligt nedan för att bli tillagd för utskick.

Du kan lösa medlemskap genom insättning på bankkonto 230-6066 där du märker betalningen med namn och adress. Om meddelandefältet inte räcker till, kontakta oss gärna på nedanstående e-postadress för att komplettera dina kontaktuppgifter.

Bli medlem redan i dag!

Kontakta ordförande eller kassör för ytterligare information.

Anders Carlsson, ordförande
Tel. 073-676 5505, e-post: anders.carlsson@vsmk.se