Operakonsert med Joel Annmo

Västerås Kammarkör och Västerås Stadsmusikkår bjuder in till en storslagen operakonsert med tenoren Joel Annmo och sångsolister från Musik- och Operahögskolan vid Mälardalens Universitet.

Vi kommer att ge ett pärlband med klassiska mästerverk från operavärlden fint sammanflätat med några guldkorn från musikal, kör och orkesterscenerna.

Dirigent för Västerås Kammarkör: Fredrik Winberg
Dirigent för Västerås Stadsmusikkår: Leif Karlsson

Svenske tenoren Joel Annmo, vinnare av ett flertal stipendier och utmärkelser (bl.a. “Pavarotti Award Best Male Voice” av Viotti International Music Competition, Vercelli 2014), har redan sjungit många stora roller på Kungliga Operan i Stockholm, som bl.a. Tamino i Die Zauberflöte, Pelléas i Pelléas et Mélisande, Conte d’Almaviva i Il barbiere di Siviglia, Lenskij i Eugen Onegin, Jonathan i Dracula och Froh i Das Rheingold, bara för att nämna några.

Andra viktiga engagemang inkluderar Ferrando i Così fan tutte på Danska Nationaloperan, samt titelrollen som Dorian Gray, Nemorino i L’Elisir d’amore och Camille de Rosillon i Die lustige Witwe, allt på Landestheater Coburg.

Biljetter: Ordinarie pris 365 kr, ungdom och studerande 100 kr.
Köp biljetter här

Evenemanget är avslutat.

Datum

nov 20 2022
Expired!

Tid

17:00 - 19:00

Kostnad

$365.00

Platser

Västerås Konserthus